Remplace – groepsvervanging – en onderhoud van verlichting

Licht op de werkplek is heel belangrijk. Met goede verlichting is het zicht beter, neemt de concentratie toe en zijn ook de alertheid en de reactiesnelheid hoger. Goed onderhoud en tijdige vervanging van lampen draagt bij aan gezonde werkomgeving, waarin mensen zich prettig voelen en beter kunnen functioneren. Het zal u dan ook niet verbazen, dat een professioneel lampen vervangingsschema (remplace) uiteindelijk bijdraagt aan een lager ziekteverzuim.

Wanneer lampen vervangen?

Iedere kapotte lamp afzonderlijk vervangen is meestal niet effectief, het verstoort de continuïteit van het werk en in sommige situaties moeten zelfs machines, of een hele productielijn stilgelegd worden. Bij groepsvervanging – remplace – worden de lampen vervangen, nadat een percentage is uitgevallen, maar met zo min mogelijk hinder op de werkvloer.

Bij een goed vervangingsschema worden er een aantal punten tegen elkaar afgewogen:

  • Het aantal geschatte branduren
  • De kosten van nieuwe lampen
  • De hinder bij vervanging tijdens werkuren en
  • De noodzaak van optimale verlichting

Rekening houdend met deze punten van aandacht, wordt er in overleg met u bepaald wanneer lampen het beste vervangen kunnen worden. Een vervangingsplan wordt altijd opgesteld door gecertificeerde lichtexperts die u van advies voorzien om een constante en optimale lichtsterkte te behouden, tegen zo laag mogelijke (onderhouds)kosten. Mocht een lamp het toch onverwachts niet meer doen, dan valt de lamp onder garantie.

Remplace, als onderdeel van Allround Service Plus

Remplace, het groepsgewijs en periodiek vervangen van onder meer uw spaar-, TL, of ledverlichting-, kunt u laten opnemen in een Allround Service Plus overeenkomst.

Op deze manier zijn wij in staat om één planning te maken voor al het onderhoud (en schoonmaakwerk) en wordt eventuele overlast echt tot een minimum beperkt. U betaalt geen voorrijkosten en u kunt rekenen op al onze expertise tegen een vast en scherp (uur)tarief ook bij calamiteiten.

Energiebesparing – TL en spaarlampen vervangen door Led –

Energiezuinige verlichting kan vaak gerealiseerd worden door het ombouwen van bestaande armatuur. Onze gespecialiseerde mensen hebben de expertise om bestaande TL- en (spaar)verlichting om te bouwen naar energiezuinige ledverlichting. Door het behoud van bestaande armatuur kunt u de investeringskosten zo laag mogelijk houden, waardoor u in veel gevallen meteen financieel voordeel heeft. Onze specialisten laten u graag zien wat de besparing is in uw specifieke situatie. Wij hebben ervaring met het vervangen van lampen op diverse locaties, enkele voorbeelden zijn:

  • Kantoorgebouwen
  • Scholen
  • Winkels
  • Distributiecentra

Het is voor ons vanzelfsprekend dat alles opgeruimd achterblijft en dat zo nodig materialen conform milieuwetgeving worden afgevoerd.

Wilt u meer weten?

Of meteen onze expertise inschakelen! Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op!
Vraag een offerte aan!