Werken bij Allround Facility Service

Wij zijn trots op onze dienstverlening. De basis daarvoor ligt bij onze gedreven en professionele medewerkers. Mensen die er elke dag weer opnieuw voor de klant willen zijn. Mensen die gedreven zijn om elke dag weer met aandacht en kwaliteit service te verlenen en met de klant mee te denken.

Ben jij iemand die elke dag weer aandacht en professionele kwaliteit aan de klant kan bieden? En ook iemand die betrokken wil zijn bij ons en de collega’s?

Dan komen wij graag met jou in contact om te bespreken welke mogelijkheden er voor jou bij Allround Facility Service zijn.

Personeelsbeleid

Allround Facility Service vindt het belangrijk om ieder mens gelijke kansen te geven, daarnaast bieden wij graag mensen de mogelijkheid om zich te ontwikkelen en een stapje hogerop te komen. Wij handelen op deze wijze, omdat het past bij onze manier van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Lijkt het je leuk om bij Allround Facility Service, of Allround Cleaning Service te werken?

Op onze website www.allround-cleaning.nl vind je meer informatie over ‘werken bij ons’ en onze vacatures.

Wij hebben een breed werkgebied, waarbij wij veelal actief zijn in de provincies Zuid-Holland en Utrecht, maar ook Amsterdam is geen uitzondering. Om reistijd te beperken houden wij altijd zo veel mogelijk rekening met je woonplaats.

Vacatures

Wil je graag voor Allround Facility Service werken? Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s.

Vacatures bij Allround FS

Staat jouw ideale baan er nu niet tussen, neem dan wel contact met ons op.

Regelmatig maken wij al een voorselectie van mensen die geschikt zijn voor een aankomend (nieuw) project waarover de afspraken nog niet helemaal definitief zijn, het is dan niet altijd mogelijk om al vacatures op de website te plaatsen.

Open sollicitatie

Wil je graag bij ons werken, maar staat jouw ideale baan er nu niet bij, dan kun je ook een open sollicitatie naar ons sturen. Je kunt ons ook eerst mailen, om te informeren of jouw kennis en vakgebied door ons gezocht wordt. Wij komen graag met jou in contact!
Stuur je (open) sollicitatiebrief samen met je cv naar info@allround-cleaning.nl, of gebruik ons contactformulier als je vragen hebt over werken bij ons.

Neem contact met ons op!