Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Allround Facility Service neemt haar omgeving serieus. Wij vinden het oprecht belangrijk om verantwoordelijkheid te nemen voor mens en milieu. Allround Facility Service werkt daarom altijd vanuit vaste kernwaarden, met als doel het maatschappelijk verantwoord ondernemen te verankeren in al onze activiteiten.

Onze kernwaarden

Mensen staan centraal:

Wij bieden ieder mens gelijke kansen en vinden het ook belangrijk om te investeren in mensen, waardoor zij gedreven en energiek te werk gaan. Bij ons hebben mensen met een beperking ook mogelijkheden om aan de slag te gaan.

Onze omgeving beschermen:

Allround Facility Service doet er alles aan om onze planeet te beschermen. Wij streven er altijd naar om de meest milieuvriendelijke keuze te maken. Voor onze facilitaire diensten, betekent dit ook dat wij graag onze klant ondersteunen om bijvoorbeeld een zo laag mogelijk energieverbruik te realiseren, of bijvoorbeeld om een zo goed mogelijke afvalscheiding te faciliteren. Wij zijn hierin graag een sparringpartner.

Wij handelen kostenbewust:

Wij denken graag mee met onze klanten en kijken altijd naar de meest economische oplossing. Geldverspilling past niet bij onze waarden en normen.

Milieuvriendelijk werken

Allround Facility Service neemt ook verantwoordelijkheid voor de wereld van morgen,
de wereld van onze kinderen!

Logo ECO label - Milieu vriendelijk werken

Wij vinden het dus belangrijk om milieuverantwoord te handelen. In onze rol als facilitaire dienstverlener zal de invulling hiervan altijd in overleg gaan. U kunt er altijd volledig op vertrouwen, dat wij uw beleid op het gebied van milieuvriendelijk werken opvolgen. Tevens begrijpen wij heel goed, dat iedere onderneming hierin zijn eigen afwegingen maakt.

Besteedt u ook uw schoonmaakwerkzaamheden uit aan Allround Cleaning Service, dan kunt u erop rekenen dat al onze reinigingsproducten, -machines en schoonmaakmiddelen eco-gecertificeerd zijn.